Afgelopen maandag ben ik te gast geweest bij FOK!radio op ActionRadio, samen met m'n mede-mod Subhuman om ons fotografie forum op FOK! wat te promoten. (wat een linkjes ). Het resultaat was een zeer gezellige uitzending, maar ironisch genoeg geen enkele foto...

TripleSix-eigen moest ik toch nog haasten om m'n trein te halen- vette hap moest nog ingepakt worden, waardoor uiteindelijk m'n camera niet meer mee kon. Ach, Sub zou die van hem ook wel meenemen. Dat bleek fout gedacht. Hij had de zijne ook thuisgelaten, in de veronderstelling dat ik er wel één zou meenemen. Geen camera dus. .

Daar eenmaal binnen bleek item #3 ook niet aanwezig te zijn: De friteuse. En de vette hap begon al te stinken in mn tas . En ik had nauwelijks wat gegeten. . Dan de Hoegjes die klaarstonden maar op een nuchtere maag nuttigen.

De uitzending zelf was zeer geslaagd. We hebben op een leuke manier FOT weg kunnen zetten, en naast dat we ook nog even over m'n designwerk hebben gesproken nog wat afhakers gebeld, en is er nog door een enkeling gezongen . De live uitscheld-kannonade ging helaas op het laatste moment niet door. .

De uitzending bleek goed beluisterd te zijn, ondanks dat we er een paar keer uit lagen. Ik heb er ook leuke reacties op gehad, en al met al was het weer eens een leuke ervaring. Waarschijnlijk komen we nog wel eens terug. We moeten wel, want de traditionele groepsfoto na de uitzending mislukte ook nog eens door een falende camera die wél aanwezig was. Hebben wij weer. .

En als we weer gaan, nemen we een frituurpan zelf mee. .

update: De uitzending is hier terug te luisteren.
>> - My Life - Posted by: TripleSix @ 11-01-2006 16:54

Reacties:

Gepost door: Ollie @ 12-01-2006 20:17
Sorry , maar ik kan niet schelden op commmando
Maar ik heb wel mooi gezomgen toch ?


Reageer:

Deze blog is gesloten

[ Terug ]
Blogs
Reacts
Cats
Links