Na bijna 2 jaar actief te hebben gedesigned, en een schamele 4 en een halve maand erbij te hebben gemodereerd, leg ik het bijltje er bij neer: terug in het zwart bij FOK!.

Eigenlijk was ik het nog lang niet beu om te doen, maar na wat schuiven van m'n prioriteiten was dit de enige optie. Wat ik zeker wel zal missen is de gezelligheid (en af en toe de relletjes ) achter de schermen. Ik hou daarom wel de optie open om, als het hier weer op rolletjes gaat lopen, een mogelijke terugkeer te maken.

Daarbij liggen er nog wat designs van mij klaar om in gebruik te worden genomen, dus keep your eyes open daar. .

Ik heb nog eens lopen spitten in al het werk wat ik voor FOK! heb gedaan (ja, ik bewaar echt álles), en kwam ook de designs tegen die ik begin 2004 als sollicitatie heb ingestuurd. Die wilde ik jullie eigenlijk niet onthouden .

De (al inmiddels antieke) lente-header:


...en een nieuws-icoon

>> - My Life - Posted by: TripleSix @ 20-01-2006 13:46

Afgelopen maandag ben ik te gast geweest bij FOK!radio op ActionRadio, samen met m'n mede-mod Subhuman om ons fotografie forum op FOK! wat te promoten. (wat een linkjes ). Het resultaat was een zeer gezellige uitzending, maar ironisch genoeg geen enkele foto...

TripleSix-eigen moest ik toch nog haasten om m'n trein te halen- vette hap moest nog ingepakt worden, waardoor uiteindelijk m'n camera niet meer mee kon. Ach, Sub zou die van hem ook wel meenemen. Dat bleek fout gedacht. Hij had de zijne ook thuisgelaten, in de veronderstelling dat ik er wel één zou meenemen. Geen camera dus. .

Daar eenmaal binnen bleek item #3 ook niet aanwezig te zijn: De friteuse. En de vette hap begon al te stinken in mn tas . En ik had nauwelijks wat gegeten. . Dan de Hoegjes die klaarstonden maar op een nuchtere maag nuttigen.

De uitzending zelf was zeer geslaagd. We hebben op een leuke manier FOT weg kunnen zetten, en naast dat we ook nog even over m'n designwerk hebben gesproken nog wat afhakers gebeld, en is er nog door een enkeling gezongen . De live uitscheld-kannonade ging helaas op het laatste moment niet door. .

De uitzending bleek goed beluisterd te zijn, ondanks dat we er een paar keer uit lagen. Ik heb er ook leuke reacties op gehad, en al met al was het weer eens een leuke ervaring. Waarschijnlijk komen we nog wel eens terug. We moeten wel, want de traditionele groepsfoto na de uitzending mislukte ook nog eens door een falende camera die wél aanwezig was. Hebben wij weer. .

En als we weer gaan, nemen we een frituurpan zelf mee. .

update: De uitzending is hier terug te luisteren.
>> - My Life - Posted by: TripleSix @ 11-01-2006 16:54

Heb je ooit een keuze moeten maken waarvan je vooraf al weet dat je er op de lange termijn spijt van zult krijgen, maar je weet dat je die keuze wel gemaakt moet worden om jezelf op de korte termijn te helpen?

In die situatie zit ik zelf nu. De vraag is nu of men mij die nu laat maken, of dat het vooruitgeschoven gaat worden (en wachten op betere tijden). Liever maak ik die keus helemaal niet...
>> - My Life - Posted by: TripleSix @ 28-08-2005 13:28

Soms vraag ik me af hoe andere gezinnen dat toch doen. Sweet harmony all over the place. Bij mij thuis lijkt dat een utopie geworden. Wegens omstandigheden is het contact met mijn vader al bijna tot het nul-punt gezakt, en nu met herhaaldelijk gedonder met m'n moeder is dat ook drastisch aan het bekoelen. Alsof je tegen een muur aanpraat. Gezelligheid is anders, en het is ook niet goed voor de deuren.

Eén ding weet ik wel: ik moet hier zo snel mogelijk weg, anders word ik gillend gek.
>> - My Life - Posted by: TripleSix @ 24-08-2005 23:40

[ Terug ]
Blogs
Reacts
Cats
Links