15-09-2005 Storing bbned

"Er heeft vanmiddag twee maal een storing plaatsgevonden op een bbned NRP. Dit heeft als gevolg gehad dat een deel van de DSL lijnen down gingen. Het is niet uitgesloten dat dit vandaag nog een keer gebeurt. Indien het nog een keer voorkomt, is het probleem op te lossen door het ADSL modem uit en aan te doen.

Bbned heeft dit probleem in onderzoek en mogelijk wordt om deze reden vannacht spoedonderhoud gepleegd."


Ondertussen stuitert m'n verbinding al 3 dagen aan en uit. Je merkt ineens hoeveel je van internet gebruik maakt als je het niet meer hebt.

"Internet doet het niet, dan maar verder met één van mijn projecten." Klinkt goed, maar als je daarvoor even nietsvermoedend, op de automatische piloot, firefox aangooit om een simpele zoekopdracht te geven voor wat dev-hulp, voel je je ineens des te meer afgesneden. Can't I catch a break?

Anyways, hopelijk blijft het zaakje nu weer goed draaien daar bij bbned. Zojuist hebben ze de laatste aanpassingen gedaan. We zullen zien...
>> - Sitenews - Posted by: TripleSix @ 17-09-2005 02:28

Omdat mijn vorige domein-naam gisteren problemen ging geven ben ik overgestapt van een gratis domeinregistratie naar een beter betrouwbare betaalde registratie, met daarbij dus een veel makkelijkere URL. De weblog is voortaan dus te bereiken via:

* http://weblog.triplesix.nl/Voor het officiele gedeelte van m'n website kun je terecht bij:

* http://www.triplesix.nl/Graag z.s.m. je bookmarks updaten!
>> - Sitenews - Posted by: TripleSix @ 24-08-2005 15:07

Welkom!

Je kijkt naar mijn allereerste blog van m'n allereerste weblog-site, wat tevens dienst doet als test-blog. Aangezien ik de nog kreupele software achter deze site zelf schrijf, zal het een en ander nog wel beroerd werken of incompleet zijn. . (ah, de smileys werken alvast! ).

Nu nog een reactie-systeem erin bouwen. .

Update: Reactie systeem werkt
>> - Sitenews - Posted by: TripleSix @ 15-08-2005 21:48

[ Terug ]
Blogs
Reacts
Cats
Links